Påskekonserter 2013

Edvard Hoem leser egne dikt
Edvard Hoem

Kristiansund Festivalkvartett

BårdBård Monsen, 1. fiolin, er utdannet ved Barratt Due musikkinstitutt og Indiana University. Han er vikarierende professor i fiolin ved NTNU. Han opptrer ofte som kammermusiker og har spilt konserter på tvers av Europa, Asia og Amerika. Flere ganger har han vært kapellmester for TrondheimSolistene og Oslo Camerata.

ÅshildÅshild Breie Nyhus, 2. fiolin, er utdannet ved Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. Fra 1999 har hun vært ansatt i Oslo-Filharmonien, først som 1.fiolinist, og senere som 3. solobratsjist. Som folkemusiker har hun vært solist på hardingfele og nøkkelharpe med blant andre Oslo-Filharmonien, Det Norske Kammerorkester, Kringkastingsorkesteret og Trondheim Symfoniorkester.

AndersAnders Rensvik, bratsj, studerte ved NTNU i Trondheim og Mozarteum i Salzburg. Ansatt som gruppeleder i Oslo-Filharmonien, har han vært solist med blant andre TrondheimSolistene, Trondheim symfoniorkester og Bergen filharmoniske orkester. Han har også vært gruppeleder i Kringkastingsorkesteret og kammerorkesteret Musica Vitae i Sverige.

Ole EirikOle Eirik Ree, cello, har studert ved Barratt Due musikkinstitutt og tok senere doktorgrad ved Mason Gross School of the Arts. Han er førsteamanuensis ved Barratt Due og har spilt med Oslo Camerata og Fartein Valen Kvartetten. Sammen med fiolinistene Henning Kraggerud og Bård Monsen og bratsjist Lars Anders Tomter ga han i 2009 ut Ysaÿe –String Trios, som ble nominert til Spellemannprisen 2009.

Program:
Mozart: Adagio-Allegro fra «Dissonance» K.465
Beethoven: Lento assai, cantate e tranquillo op.135
Ravel: Assez vif, Très rythmé
Pärt : Fratres
Schubert:  Kvartettsats (op.posth)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s